Sider

fredag 29. mars 2013

Nattens dronning har slaktet påskekyllingen


En duknakket stakkar
Nattens dronning har slaktet påskekyllingen. Den begynte å legge så store egg. Det var ikke det verste, men de var fulle av lakris, banansjokolade og skolekritt. Det er ikke bra for Nattens dronning å lide seg gjennom egg etter egg med slike godsaker.

Etter å ha tilbrakt en hel skjærtorsdag og en hel langfredag på verandaen med digre påskeegg tok Nattens dronning seg et ekte påskebad med appelsinduft. Da hun føhnet håret etterpå begynte det å flakse fjær rundt på badet. Hun kjente et øyeblikk av panikk bre seg i det lille rommet før hun roet seg for å lete etter en naturlig årsak.

Alternativ 1: Englefjær i prinsessestil?
Alternativ 2: Dronningen har begynt å produsere egne englefjær?
Alternativ 3: Hybelkaninene har mutert til påskeharer?

Alternativ 1 er forholdsvis uaktuelt og alternativ 2 er helt uaktuelt. Alternativ 3 er ganske sannsynlig men uten at det løser gåten. Det som derimot kan ha skjedd er at påskeharen har hatt en kamp med påskekyllingen for å få tak i eggene den skulle legge ut og at det derfor kan ha havnet noen fjær på avveie.

Nattens dronning bestemte seg for at noen måtte lide og det ble ikke hybelkaninene, så hun ofret den uskyldige påskekyllingen på selveste langfredag.  Det vil føre til en drastisk forbedring av menyen da skjærtorsdagsmåltidet bestod av oppvarmede svenske kjøttbullar og pastaskruer (også disse fra dagen før..). Påskekylling er sikkert bedre enn kjøttboller av travhester fra Polen?
 
Skjærtorsdagsmåltidet
Og påskebudskapet: Noen må lide; helst en som er uskyldig og som prøver å slippe unna. Og det bare for at det skal bli lettere for oss mennesker. Forstå det den som kan.

Ikke hjelper det at Nattens dronning satt søndag etter søndag med hånda oppe på søndagsskolen heller. Hun ville synge "Deg være ære".  Men det vet da alle er en påskesang så da spør vi ikke hun som vi vet vil synge en påskesang hele året...

Det fine med blogg er at man slipper å vente på tur før man sier noe eller ønsker seg en sang.

Deg være ære!


 Fortsatt god påske og en spesiell hilsen til Lady Dala ;-)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Herleg! God påske :)

Anonym sa...

Herlig å lese Nattens dronning:-))) nr 69 i søndagsskolesangboka!!! favoritt:-) klæm fra Lady Dala!!

Nattens dronning sa...

Takk takk:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...