Sider

torsdag 28. mars 2013

God påske!


Nattens dronning har feiret påske. I barnslig glede over det strålende været som har vart i to uker uten en sky på himmelen pakket hun sine aller kjæreste inn i bilen sammen med ved, mat og alt for mye pikkpakk og satte snuten mot hytta allerede "palmelørdag". Mål nummer 1 var Atlanterhavsparken i Ålesund for å se på vinterutstillingen med slanger, øgler og krypdyr.
Grønn Basilisk

Kongeboaen Bodil og ungene 
 Mål nummer to var en stk skitur. Innimellom disse to mål var planen å nyte det late liv blant annet på hyttebalkong.

Dette er hva bildene viser:

  

Ser fint ut på overflaten.

Under overflaten kan man skue mye mer som ikke egner seg på bilde. Blant annet en kloakkpumpe som ikke virker; dvs den ser man ikke fordi den for øyeblikket ligger under vann. Nattens dronning måtte mote seg opp og åpne lokket på boksen med det rare i. At det var en fin påskeutflukt? Nei. Og siden all logikk sviktet i det gjeldende øyeblikk gikk komforten hjemme av med seieren. Ikke at det var så farlig da når man har hjemmet sitt i et vinterparadis bader i sol, snø og blå himmel.

"Hun med selbuvotter i heisen"
Ser fint ut på overflaten.

Bare de retro selbuvottene og de nummererte skiene avslører at vi har med en ikke helt up to date alpinist å gjøre. Lokalkjente ser kanskje at bildet er tatt ikke så svært langt opp i bakken. Nattens dronning som for en drøy uke siden var i skyene både fysisk og psykisk og med største selvfølgelighet kjørte bakken ned fra toppen av skianlegget var ikke til å kjenne igjen. Eller rettere sagt; det var vel den ene dagen dette skjedde at hun ikke var til å kjenne igjen. Med føtter som ikke kunne holde en kropp oppreist var det vel å ta i å tro at de kunne styre skiene i nedoverbakke selv om kroppen var stabilisert med mange lag ull inni ei alt for trang skibukse. Så hun tok til vett, returnerte skiene og satte seg i solveggen for å nyte livet.


Så også fint ut på overflaten...

Nattens dronning satt tankefull og taus og så på at den stolte hundeeieren som passerte lot hunden markere revir på sekken hennes. Et par tre fire fem uhell senere befant Nattens dronning seg i horisontal stilling mens hun hørte på den lekre lyden av dryppende vann. Det viste seg å komme fra den hjemmelagde isposen hun i farten hadde lagt fra seg på kjøkkenbenken. Den reddet påskevasken.... nå er det rent akkurat der det rant vann i alle fall. Og den nye blå kulen på skinnleggen ble ikke så så stor som den kunne ha blitt.

Klok av skade har Nattens dronning tilbrakt dagen i den absolutte ro. Da skjer ingen ting av verken pluss eller minus.


Det sies at det hjelper å få det ut.....
Glemte jeg å si GOD PÅSKE? 

Unnskyld: GOD PÅSKE!



Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...