Sider

søndag 14. februar 2010

Morsdag - dagen for kronede og ukronede gode mødre!

14.februar 2010 er altså den store dagen for kronede og ukronede gode mødre over det ganske land. Jeg for min del er hittil ukronet, men det skal sagtens snart ordne seg. Jeg har nemlig egenhendig lagt inn bestilling på en krone av ekte gull!

H.K.H Kronprinsesse Mette-Marit Foto: Jo Michael


Foreløpig vet jeg ikke om jeg gleder eller gruer meg. Mette Marit gruet seg sannsynligvis fordi
hennes fremtidige kroning medførte at mange ungdomstabber måtte fram i dagslyset. Jeg slipper sannsynligvis å stå fram for landet med mine, for i denne sammenheng er det heldigvis ikke de som teller. Derimot tannlegenes påfunn at hele tannsubstansen burde byttes ut med amalgam for sikkerhets skyld, hvorpå amalgamet mange år senere finner det for godt å ekspandere og sprenge resterende i fillebiter!


Jeg føler meg likevel litt heldig - en krone på hodet ville nok blitt for tung å bære. Min kroning vil bli foretatt en dag i nærmeste framtid. Edelt gull belagt med fineste porselen - plassert på toppen av en tann!

Til lykke med dagen alle kronede og ukronede mødre!!!
PS: Vennligst ingen oppmerksomhet på kroningsdagen - vi tar kaka i dag:-)

3 kommentarer:

-elin- sa...

Lykke til med kroninga ! Du skriver så utrolig bra, har du noengang vurdert å dele det med enda flere enn oss som er så heldig å ha oppdaget bloggen din ?

Soarè sa...

Tusen takk for det, Elin! Jeg har ikke tenkt så mye på det foreløpig. Er bare en glad amatør som liker å skrive litt tulleri:-)

Anonym sa...

HÆRREKNUT - gullkrone???!!! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...