Sider

søndag 17. mars 2013

Da Nattens dronning fant kongefølelsen


Nattens dronning øver stadig på kunsten å gjøre det beste ut av en god dag, så i stedet for å ta etter alt som ligger for av vasking og husarbeid etter dages- og/eller ukesvis i slapp tilstand prøver hun nå å gjøre andre valg. Vel vitende om at hun står foran en uke uten et eneste gjøremål og derfor god tid til å ta seg inn igjen valgte hun å tilbringe dagen i skiheisen! I og for seg ikke det helt store tenker du sikkert nå; saken er bare den at det er 14 år siden Nattens dronning sist var i skiheisfasong... og i disse årene har hun med jevne mellomrom drømt om den dagen hun kunne stå på ski igjen. 

Med friskt mot leide Nattens dronning alpinutstyr og håpte på å greie en halv tur eller i beste fall tre halve. Sannheten er at hun har vært i skibakken i timesvis og kjørt både hele og halve turer!
  
Gleden kan ikke beskrives med ord. 

Fra et foredrag med den svenske brannmannen som fikk hele ansiktet brent bort i en eksplosjon kan hun best huske at han snakket om gleden over å sykle fort i shorts og kjenne hårene på leggene blafre i vinden. Nattens dronning kunne nok kjenne en lignende glede i dag da hun suste nedover bakken i barnefart mens hun kjente en enorm glede over lyden av ski i fart og følelsen av fart mot fjes. Den lyden kommer inn i kategorien "lykkelige lyder"sammen med lyden av ankerfeste som passerer heismast.

På heistur...
Nattens dronning fikk til og med festet til foto det herlige øyeblikket at ankerfestet passerte heismast. Hun tok nemlig et lite "selvbilde" idet hun passerte sin egen skygge... det var ikke før hun kom hjem med sekken full av adrenalin at hun oppdaget at hun så ut som hun hadde funnet kongefølelsen der hun lente seg mot T-kroken oppe ved heismasta! Hun hadde jo i og for seg funnet kongefølelsen men det var slett ikke tilsiktet at det skulle være så synlig på bildet :-D

Hu hei hvor er det vel friskt og lett og artig - OPPÅ FJELLET!!!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...