Sider

lørdag 4. juni 2011

Nattens dronning?

I tilfelle det er noen som undrer seg på bloggnavnet Nattens dronning...

Utgangspunktet er forholdsvis enkelt; Nattens dronning skriver om natten. Derav bloggnavnet Nattens dronning. Intet annet.

Nå er det jo slik at noen har andre assosiasjoner rundt det navnet; det får være så. Men etter noen undersøkelser har Nattens dronning kommet fram til følgende interessante opplysninger: Det latinske navnet på nattens dronning er visstnok
Selenicereus grandiflorus

Grandiflorus faktisk... STORE blomster.. utfordringen er bare at hun blomstrer bare en natt i et begrenset antall timer (6 om vi skal tro kilden  www.rolv.no). Til gjengjeld er hun visstnok også til medisinsk bruk...

 Primært fungerer Nattens dronning som hjertemedisin, særlig med tilskudd av like deler løvehale..!?! (PS skulle gjerne sett den løvehalen som stilte seg disponibel, måtte det være en Party Løwe. ..)

I tillegg finnes det en hel del andre plager som kan heles med Nattens dronning. I enkelte tilfeller kan det visstnok også hende at en dose vodka kan hjelpe på virkningen. For mer enn ekstra interesserte kan det hentes infor her.

Nå er vel Nattens dronning-bloggeren ikke helt å identifisere med blomsten med samme navn og føler seg på ingen måte som en helende urt. Men hun avgir sin duft til månen på samme vis som blomsten. Og om månen har luktesans - tja det vites heldigvis ikke.

Og visste du at Nattens dronning er en kaktus? Piggene er alltid ute.. men det er heldigvis bare på blomsten. Nattens dronning-bloggeren prøver i det minste holde piggene inne mens hun skriver om ord og hendelser hun finner komisk..

Ja  - KOMISK. Det utløsende ord komisk. Over alt finnes det et og annet komisk å skue i tilfelle du ikke har merket det... eller hva????

Tull og fjas fra ende til annen : Det er Nattens dronning i et bloggnøtteskall.

3 kommentarer:

Anonym beundrer ;-) sa...

God save the Queen!

http://www.youtube.com/watch?v=8ULArCtL6zI

Nattens dronning sa...

Hoho - må bare linke opp denne: http://www.youtube.com/watch?v=SxJAHSX-PBM
..luftgitarfavoritten til Nattens dronning:-D

Norske julen Nattklubb Hendelser sa...

Er julen Night Club Hendelser virkelig kjempeflott, jeg liker disseevent og nyte det mye ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...