Sider

mandag 4. april 2011

Sandkorn


En av Nattens dronnings festligste venner pleier å "riste dugget av fiolen" når hun har fått vanndrivende drikker i stor nok mengde. Akkurat det er det som slår Nattens dronning nå, at å riste på sandkorn unektelig er både tørt og kjedelig. Like fullt sitter hun her og rister. Rister og rister. Minst ti sekunder hver gang. For å få sandkornet ut? Neida, for at sandkornet IKKE skal falle ut. Jammen er det mange ulike hobbyer man kan ha. Morgen, middag og kveld rister hun i de tilmålte ti sekunder før hun får den veldig motiverende beskjeden:

"SUVEREN RISTING - du er på toppen"


Alt dette bare fordi det siste sandkornet ut vil få en Peugeot 508! Ja det vil selvfølgelig Nattens dronning ha. Da sandkornene var innmeldt og timeglasset ble snudd var det mellom nitten og tjue tusen som så for seg en Peugeot i det fjerne. Det er nå en halv uke siden og nå er ca 8000 igjen. Sjansene for å bli det aller siste sandkornet har altså økt betraktelig. Og hva er vel et mer genialt reklamestunt enn å lure tjue tusen bilhungrige gærninger til å sitte å glo på en Peugeot 508 i ti sekunder mens de rister på et innbildt timeglass på PC-skjermen??? Det er jo etterhvert ganske kjent at jo mer vi ser varen, jo mer lyst får vi på den. 

Og det skal sies: Nattens dronning har gått rett i fella med vid åpne digre øyne; hun rister og glor, rister og glor, rister og glor. Lysten på den bilen er større enn stor.

 
Om tre dager ristes det aller aller siste sandkornet ut, da skal Nattens dronning benytte seg av sin nattlige våkenhet og riste til hun ser mannen med ljåen sittende inni den fristende lille bilen i bunnen av timeglasset. Når klokken er slagen er nok sannsynligheten størst for at bilen er borte mens mannen med ljåen vandrer over skjermen under et regn av 19999 illsinte sandkorn som får sin aller siste motiverende beskjed:

"SUVEREN RISTING - gå til banken og rist penger ut av ermet på kunderådgiveren - gå deretter til nærmeste Peugeotforhandler og kjøp din favorittbil nr 1: GRATULERER MED NY BIL!"

Samtidig får Nattens dronning følgende beskjed:

"Du er det aller siste sandkornet - GRATULERER MED NY BIL!
Ååååååå - som hun gleder seg:-D 

2 kommentarer:

Anonym sa...

.....og hvis du mot formodning ikke skulle vinne, kan du få kjøpe - VELDIG BILLIG - en 1996-modell Peugeot 806 av meg! Vakker blå. Med sju seter. God plass til både unger og instrumenter og fremtidige dansepartnere! Riktignok virker ikke motoren men.....Lell da gut....
AG

Nattens dronning sa...

Nattens dronning falt ut da det var rundt 1500 sandkorn igjen.. Takker for tilbudet om Peuguetten din, men valget falt på å beholde Opelen. PS - motoren virker. For det meste.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...