Sider

tirsdag 11. januar 2011

En søm her og en søm der..

Nå har det seg slik at jeg faktisk har sydd en søm i ny og ne, ikke mer, ikke mindre.. Noen prosjekter blir faktisk også ferdige! At kapasiteten kun tillater en liten systund i ny og ne er ikke stort å gjøre med. Man rekker akkurat å få fram sysakene og sy en søm eller to før et nytt måltid skal tilberedes eller lekser skal gjøres ved det samme bordet. Jeg følte på en måte at sysakene måtte vike fra stua i julen.

Noen små kjoler til små damer:



En stk julegave ferdig kl 0200 natt til julaften... Svart chenille med hjerte foran og bak, mønster fra Ottobre.




En stk julekjole ferdig faktisk før jul..... rød fleece men i samme stil og mønster. Litjtøtta har selv tegnet hjertet på denne. Det viste seg at fleece var det absolutt riktige valg for brukskjole denne jula, temperaturen lå mellom 20 og 30 minus i dag etter dag! Da var det herlig å sitte inne med "Prøysens jul" og nyte julefreden.









Og en voksenkjole som ble til i nyttårshelgen:
Endelig ble det kjole av kokt ull fra Sydilla i kista. Den ble veldig varm, men regner med det også i 2011 blir kalde dager der en slik kan gjøre nytten. Hjertet er i lilla chenille og på grunn av at symaskina streiket litt underveis og kanten ble stygg har den også en blondekant rundt. Utrolig bra for samvittigheten at jeg av og til får bruk for et voksende stoff- og blondelager jeg brenner litt inne med.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...