Sider

tirsdag 24. mai 2011

VIktig-Per

Nattens dronning skulle ringe en viktig person i dag, men en gravemaskinfører i Gudbrandsdalen spolerte hele greia ved kutte en fiberkabel . Snakker om å gjøre seg til en viktig person; selv om man ikke i Norge så ofte blir beskyldt for å stjele kabler man tror inneholder kobber for å gjøre seg rik - evt rikere. Man gjør seg i det minste ganske viktig når man utfører slike stunt. Spesielt når det samtidig faller et råttent tre over kabelen et annet sted i landet og kombinasjonen fører  til at både telefon, nødsentraler og flystasjoner blir rammet. Det ironiske er at Nattens dronnings viktige person skulle komme med nettopp gravemaskin-nyheter...

Å grave i jorden kan av og til by på overraskelser. Som for eksempel den stakkar 75-åringen som kuttet hele internettforbindelsen i Armenia på sin jakt etter kobber å selge.  Eller for eksempel Nattens dronning da hun ikke engang gravde i jorden men kun stakk et spett ned før høstens eneste veistikke skulle plasseres i oppkjørselen. Hun fikk en sterk følelse av å ha funnet nåla i høystakken da det viste seg at TV-kabelen var kuttet rett i to der veistikka stod. Dessuten var hun heller ikke spesielt stolt av at hun rakk å klage over kabelsignalene som nok en gang var borte før hun fant ut hva som hadde skjedd...

Sånn kan det skje at både et råttent tre, en uskyldig nattens dronning og en gravemaskinsjåfør helt ufrivillig kan ende opp som alt fra very important person til Viktig-Per.

Men viktige personer skal Nattens dronning ikke kimse av. For sommerens gleder på det idylliske sommersted er ganske avhengig av at viktige ting skjer før sommeren er over. Og heldigvis er det ikke en Viktig-Per hun snakker om men en riktig så snill og hjelpsom viktig person.

Viktig-Per`ene kan ordne opp i rikets sikkerhet og sørge for at telefon, internett og flystasjoner er operative i morgen!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...