Sider

torsdag 6. mai 2010

Bad om båt - fikk bil...

Nattens dronning liker ikke å bli misforstått! Etter å ha søkt etter segl, mast, årer og evt en båt på facebook i går kveld våknet hun i dag til at det står en gammel bil i tunet! Det har hun da fra før... visste ikke den omtenksomme giveren det?

Etter nærmere undersøkelser fant hun ut at den gamle gule Renaulten som ble parkert her i nattens mulm og mørke var registrert i Polen og så nokså forlatt ut. Nattens dronning har en velutviklet evne til å lage spenning ut av lite, så hun noterte også registreringsnummeret som ble hengt opp bak et bilde på do. Deretter tok hun like godt runden rundt i hus og uthus for å se om det lå en gratispassasjer her eller der. Hvilket det selvsagt ikke gjorde. Men da naboene også viste seg å være noget mistenksomme måtte det ytterligere undersøkelser til.

Rett innenfor frontruta lå en lapp!!! Der stod skrevet med store bokstaver for- og etternavnet på Nattens dronnings svigerinne..samt adresse. Problemet løst - de hadde nok kjøpt en bil som broren min hadde parkert midlertidig her. En rask telefon dit kunne IKKE bekrefte det som i utgangspunktet også var en helt usannsynlig handel. Spenningen ble rett og slett i høyeste laget og følelsen av å være midt i detektimen meldte seg. POLITI POLITI - sa naboen og ringte dit. Onkel politi hadde intet å melde annet enn at vi måtte være obs og bare ringe igjen. Være litt OBS?????  Det fikk skrekken til å legge seg? NIKS!

Vandrende fra vindu til vindu skapte hun det ene scenarioet etter det andre, ventende på at kjære brore skulle dukke opp på Suzuki-brommm . Den alltid så avbalanserte stødige mann ble faktisk også litt satt ut da han fikk se lappen med navnet på sin kjære fru i frontruta på den mystiske Renault. Spenningen var til å ta og føle på i opp til flere sekunder før han sa den utløsende setning: ÅÅÅÅÅÅ nå tror jeg at jeg vet hva det er - fruen hadde tidligere ringt og etterlyst lokalavisen som stadig uteble. Og ved nærmere ettertanke kunne han faktisk huske å ha møtt denne bilen spinnende opp bratte bakker i vinter så det var ikke usannsynlig at den tilhørte AVISBUDET!

Nattens dronning glemte helt at hun hadde noe som heter hodepinehodepinehodepineskikkeligvondhodepine og hoppet av ren lettelse! Så var i alle fall saken ikke så intrikat som den syntes. Det gjenstår enda å se hvorfor avisbudet har parkert akkurat her. Men det som er sikkert er at Nattens dronning er mer interessert i å få avisen levert enn gamle biler fra Warsawa.

Men om så skulle være at det var en gave så blir den levert mot vrakpant i morgen den dag! Ifølge naboen er den også skjemmende for nabolaget på grunn av sin grelle farge:-D

Så-sånn!! Nå er jeg ikke redd lenger... tror jeg.... 

2 kommentarer:

MRB sa...

Meget mystifistisk!

Nattens dronning sa...

Den ble heldigvis hentet...og da var det nok slik at de trodde dette var en helt vanlig parkeringsplass. Jaja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...