Sider

torsdag 24. november 2011

Lønn i himmelen

Det er Thanksgiving i dag. Mon tro om noen får det for seg at de skal være ekstre snill mot andre slike dager? I dag ble Nattens dronning nemlig lovet lønn i himmelen! Og det av en vilt fremmed fyr i kassakøen på Europris idet hun skulle betale alt hun hadde rasket med seg på sin runde i butikken. Alt hun gjorde var å slippe fyren forbi siden han hadde kun en ting å betale. Det var stor lønn for liten innsats!

Men når det først er slik at Nattens dronning har en belønning i vente vil hun gjerne legge inn et aldri så lite ønske: Hun vil spille trompet med St.Peter.

  Ca slik: "Det er meg det samme hvor jeg havner når jeg dør" - Aasmund Nordstoga

Nå får man da endelig satse på at det blir lenge til Nattens dronning skal heve sin lønn, for hun trenger noen tiår til før hun er ferdigøvd på trompeten. Men uansett er det lønn nok at man kan gjøre noen en bitteliten tjeneste iblant.

For å sitere en facebookvenns status i dag: "Vær raus med oppmuntringer. Ikke fordi du alltid føler for det, men fordi virkningene er så gode"  


Køfrendens oppmuntring hadde faktisk så god virkning at Nattens dronning fikk gjort et par ting hun har halvgruet seg for lenge - bare fordi hun ble i så godt humør!

Men for at ingen skal være i tvil: Nattens dronning har ingen planer om å spille trompet på en stund. I hvert fall ikke sammen med St.Peter.  Tvert imot - hun planlegger seriøst en lys framtid som jordisk engel med skitt på vingene. 
 
God kveld!



 

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...