Sider

fredag 18. november 2011

Fredagshøykarbo

Det er fredag; ukas beste dag. Da hender det seg at Nattens dronning fyller bakebollen med HØYKARBO til sin egen og barnas store glede. Det er bare dau fisk som følger strømmen... og med håp om å holde seg sprell levende har Nattens dronning stadig en tendens til å gå motsatt vei. Hun kjører på med bakebollen full av karbohydrater - stikk i strid med hva man rådes til fra alle mulige kanter. Man kan knapt snu seg uten at man møter et velment råd om lavkarbo diett. Det vil si: Nattens dronning går ikke motsatt vei heller, hun fortsetter bare som før med mat oppvokst over eller under bakken, mager eller fet etc.

Målet i dag var innbakte pølser til middag, men hos Nattens dronning er det enten enten eller eller; når hun først løfter kroppen ut av stolen vil hun ordne seg så hun har en stund. Derfor var bakebollen breddfull i dag også. Det er bare det at det lønner seg å huske at man har en full bakebolle stående.... på et tidspunkt kunne man tro at hun prøvde å bake innbakt bakebolle type stor. Bortsett fra at den hadde neppe fått plass i ovnen:
 En ting er sikkert: Gjær funker! Hjortetakksalt også! Det som ikke funket så godt var hjortetakksalt som strø på salaten Nattens dronning hadde laget seg til lunsj. Det funket faktisk ikke i det hele tatt!

Nattens dronning kunne nok lett opprettet en blogg for mislykkede matprosjekt. Det ville sikkert vært ca like uinteressant som denne tullebloggen og derfor blir dette en sammensuriumblogg de luxe.

Men til saken: Fredagshøykarboen endte i en haug kringler, horn og innbakte pølser . Nå er fryseren like overfull som bakebollen på bildet over og det kan lett gå år og dag før neste gang Nattens dronning leker kringlebaker bollesen. Hun priser seg lykkelig over at vi fortrinnsvis skal spise med munnen og ikke med øynene. Det perfekte bakeprosjekt er for de skolerte; vi uten husmorskole må nøye oss med det som også SER hjemmebakt ut.

Glimt fra Nattens dronnings høykarboslott:
Finnes det flere livsnytere der ute? Noen som fikk lyst på en slik kroppsødelegger? Å bli litt høy på karbo en gang imellom?
 
Men for å gjøre en ting klart: det er ikke slik at Nattens dronning ikke tenker på helsa. For å lette litt på helsesamvittigheten vurderer hun derfor nå å fylle etter med antioksidanter i rød flytende form. Ikke bare vurderer heller. Etter ettermiddagens store høykarboinntak blir det nok nødvendig med "Vin eller forsvin" i kveld.

Skal vi trekke en konklusjon? 
Nattens dronning er på kur. Kosesegmestmulighverenestedagkur.... den skal visstnok være virksom. På tross av at det står svært lite om den på forsiden av ukebladene.

Nevnte hun hva hun startet dagen med? Frokost på senga med kaffe latte til.. og en god bok...

God helg alle livsnytere med eller uten god grunn!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra for alle som liker å leve livet, og JA til hverdagsglamour sier nå jeg!!

Nattens dronning sa...

Åååååå - levva livet!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...