Sider

søndag 20. november 2011

Dronning rimfrost

Det at Nattens dronning liksom kom tilbake på bloggen oktober var igrunnen ikke helt sant, men det visste hun ikke på det tidspunktet. Parkert i en recliner har hun strikket, strikket og strikket... koppfiller og vridde halser i lange baner. Strikking fungerer faktisk fint for å føle at man gjør noe nyttig mens man sitter aldeles stille, men er bortsett fra det ganske så kjedelig.  Ikke har hun hatt noen rare komiske tankespinn å skrive om heller. Så her kommer et skikkelig håndarbeidsinnslag:
  
Vridde halser er strikket av tjukk Abuelito merinoull fra Pickles og oppskriften er fra samme sted. (Jeg har nemlig lovet å linke til dem:-D)  Koppfilla kunne man nesten greid uten oppskrift, men den var en øvelse i en ny måte å strikke halvpatent på; via film fra samme sted. Så da kan man jo takke de på www.pickles.no for at dagene har vært litt nyttige tross alt.
 
Men så er det bare det at Nattens dronning fryser så fælt; det er altså like før hun endrer sitt navn til Dronning rimfrost. Men hun vil egentlig bare bli tint opp og derfor vurderer hun å strikke seg en habitt som denne som hun kan legge under sitt eget juletre. Tenk hvilken glede å få til jul:
 
Overgangen fra vridde halser og koppfillestrikk til dette noe mer utfordrende prosjekt kan meget gjerne karakteriseres som et realt strikkhopp. Muligens et litt for spenstig strikkhopp til at Nattens dronning føler seg helt bekvem og man kan jo håpe det finnes bedre måter å tine opp Dronning rimfrost på.

Time will show.
Lørdagsstrikkehilsen fra Dronning rimfrost.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hvis det nå ble hjemmestrikket under juletreet, syns jeg jammen du kunne legge ut et helfigur-bilde her!!!!
AG.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...