Sider

mandag 4. april 2011

Lue lue

"Lue lue" sier Nattens dronning lett om denne helgen! I programmet "Den store reisen" hørte vi jevnt og trutt dette uttrykket for når noe er godt, dvs Nattens dronning kunne aldri her i livet tenkt seg å si noe sånt om grillet flaggermus til middag.....

Nattens dronnings lue lue handler om skratt, vakker musikk, stoffer og symaskiner...

Det startet utmerket fredag med pakke i posten; stoffer fra en dansk nettbutikk:






Dessuten var det 1.april og Nattens dronning fant enkel glede i å narre opp til mange i løpet av dagen. Et par-tre timer om kvelden hadde hun til og med status som forlovet på Facebook :-D  og hun humret godt og lenge i sofaen mens det ramlet inn gratulasjoner til den "nyforlovede". Skjønt forlovet kunne hun nok veldig gjerne tenkt seg å være da hun lørdag skulle tilbringe time etter time på gammeldansfest... men dans ble det både på de gifte, de ugifte og de med svært korte forlovelser på cv-en. Kvelden ble en skjønn blanding av gode vibrasjoner. Unni Boksasp ensemble gav en utrolig vakker konsert der tårer og latter kunne trille fritt.

Her er mine favoritter:

Avbrekk sørget for at den gyldne skare fikk danset seg etter konserten. Det er i slike øyeblikk at Nattens dronning ønsker seg en kar.... helst også en dansbar kar... Etter å ha forlatt de svært så muntre jakkepasserne i mange omganger i det håp at hun skulle få seg en dans var hun i ferd med å gi opp da redningen kom i form av en vennlig sjel.

Da skulle man jo tro at Nattens dronning hadde fått gleder nok for noen dager? Men hvem våknet søndag morgen til sol fra klar himmel? Og hvem fikk sin første bikinidag midt i vintersnølandet som plutselig slapp varmen til? Og hvem er varm i panna og rød på nesen?  Og hvem har spilt sin nye CD med Boksasp i hele dag?

Og hvem har sydd lue lue lue lue lue lue?



Og hvem har følgende oppslag på do?
"Det gjelder å se mulighetene, ikke stirre seg blind på vanskelighetene" 
- eller som Nattens dronning har lett for å lese: "ikke stirre seg blind på virkeligheten.."

I virkeligheten har vanskelighetene også gjort seg gjeldende, men Nattens dronning vil bare nyte de små gledene litt til før hun lar blikket feie over til virkeligheten.

Lue lue..

1 kommentar:

Anonym sa...

Kjære deg!
Jeg skal da med glede melde deg inn i en sånn "finn-en-kjæreste-klubb". Har registrert at det finnes masser av dem på nettet! Så skal det nok bli ei råd med dansepartner, skal du se!
Hold ut!!!
AG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...