Sider

søndag 6. februar 2011

Nattklubb

Alle damer med respekt for seg selv er med i en klubb. Så også Nattens dronning. Det vil si; de fleste virker for å være med i en klubb der de møtes titt ofte med god mat og drikke mens de snakker om ting som opptar dem.. hvilket jo kan være likt og ulikt.

Nattens dronning har aldri vært med i en slik klubb. Hun er derimot med i en klubb der medlemmene veldig sjelden møtes. Ja det kan faktisk gå mange år mellom hver gang. Medlemmene møttes første gang da de tilfeldigvis skulle dele kjøkken og bad mens de studerte for å bli klok.

Det første møtet artet seg som følger: Nattens dronning hadde med seg sin snille søster og svoger som kjørte flyttelass og sørget for at bilder og gardiner ble hengt opp og den lille rosa hybelen ble gjort så hyggelig som mulig. Bank, bank, bank, sa det mens søstra effektivt fikk sving på sakene. Bank, bank, bank, sa det også på døren... Der stod en frøken med verdens største smil og sa: "Bli med på stallgården?" Nattens dronning kunne ikke i sin villeste fantasi tenke seg en øl på en tirsdag og takket pent og pyntelig nei.

Vi fant imidlertid tonen. Mange Yatzyrunder og mye smusslitteratur fulgte det første året som student; vi var titt og ofte innom bruktbokhandelen og byttet til oss nye bøker med mykt omslag. "Lettlesbøker". Med ujevne mellomrom leste vi også våre fag slik at vi fikk vår fortjente eksamen. Skjønt vi var vel ganske enige om at den sosiale læringen var veldig, veldig klokgjørende.

Og nå har vi klubb.. en NATTKLUBB. Medlemmene teller to gode venner som dessverre har mer enn hundre mil mellom seg. Takket være facebook og skype er det mulig å ha en klubb helt uten mat og lokalt sladder. Klubben har kun møter etter kl 00:00 og tar kun opp morsomme tema og befatter seg med alt fra nye kreative forretningsideer til hvor man kan lete etter forsvunnede artikler i et av og til for hjemmekoslig hus.

Etter nok et hyggelig treff for nattklubben stemmer jeg i:

Gammelt vennskap ruster aldri!

Skål for nattklubben!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...