Sider

onsdag 21. august 2013

Hva er det minste du kan gjøre i dag?

På dager det ikke er mulig å få gjort noe som helst spør Nattens dronning seg selv:  "Hva er det minste du kan gjøre i dag?"   Faktisk er det det aller beste hjelpemiddelet hun har og sender takknemlige tanker til engelen som lærte henne dette trikset.

Ofte er det minste Nattens dronning kan gjøre å holde seg oppdatert på nyheter, facebook, twitter og instagram. Alt det der kan hun klare uten å bruke kropp og hode særlig mye. Innimellom får hun også en god idè. Å gjøre noe med idèen er dessverre oftest over kapasitetsnivået og det stopper stort sett der. Men så var det i sommer at #KjoleForSkole dukket opp på twitter. Og for en strålende idè de kom opp med der; tenk å kunne omdanne død kjolekapital til en skole for jenter i Kenya!


Nattens dronning dukket inn i sitt smale kjoleskap på jakt etter en hun kunne gi til auksjonen. Vel - nå er det ikke slik at Nattens dronning har skapet fullt av designerkjoler til store verdier, men aksjonen er heldigvis ordnet slik at både den dyreste flotteste og den billigste lille kjole kan gi rene inntekter til skolebyggingen. Det lille Nattens dronning skal gjøre er å fotografere kjolen og registrere den på Bazar sitt skjema her innen den 23.august. Deretter blir det nettauksjon og folk kan fornye kjoleskapet sitt med kronprinsessens brukte kjole eller en rimeligere variant fra den mer hverdagslige Nattens dronning. Om man vil kan altså innsatsen dobles: Gi en kjole og kjøp en kjole! Å hvor vi gleder oss til å "gå" på nettauksjon :-)

Ubrukt kjole fra Floyd. Kanskje den kan bringe inn noen hundrelapper?
Sånn gikk det til at Nattens dronning har det litt bedre nå. Trass i at hun for tiden ikke er i stand til å bidra med arbeidskraft i det norske skoleverket kan hun kanskje bidra til at jenter i Kenya får verdifull opplæring.

Hva er det minste du kan gjøre i dag?
Skynd deg - gjør en forskjell!

2 kommentarer:

BjørgS sa...

Jeg synes du har vært meget produktiv jeg kjære dronning. Fått meg og mange til å smiiile klarer du også. FLINKASSA

Nattens dronning sa...

Takk Bjørg! Ting tar veldig lang tid, men av og til blir noe ferdig ;-) Kanskje jeg begynner å skrive litt her på bloggen igjen etter hvert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...