Sider

lørdag 24. november 2012

Lenestol-livet AS

Hei hå!!

Nattens dronning vurderer å bytte tittel til Tornerose! Hun sover seg gjennom dager og måneder mens lite skjer. Denne høsten ble viet forskningen. Nei - ikke som forsker; men som prøvekanin eller forskningsobjekt om man synes det lyder bedre. Egentlig synes hun de burde brukt mer bynære personer til forskningsobjekt, men man må jo stille når det endelig forskes litt på de to bokstavene Nattens dronning fikk påskrevet for ett år siden.

Store deler av dagene tilbringes i hvileposisjon hvilket fordrer at man har noe å "gjøre" som ikke krever konsentrasjon. Det lokale bibliotek har gjort en stor innsats i å servere lesestoff av enkel sort, men så kom Nattens dronning på at hun kunne trekke et syltetøyglass med hekling og gi en lykt til bursdag eller lignende. Planen var å lage et par stykker.....

Glimt fra livet i en lenestol:

Stuebordet 1:
Alt det nødvendige på plass; Bibliotekbok, syvende sans, kaffekopp, sybøker, hekling...




Stuebordet 2:
Det tok litt av..... strengt tatt et dårlig tegn siden heklingen er nødhjelp for lenestolpasienter... men ny sybok av Trine Solheim er på plass. Å neida - tanken om å komme i farta med symaskinen har ikke sluppet!

Antallet bare øker, men når først så ille er at man ligger og hekler om dagene så er det da hyggelig at en og annen synes lyktene ble søte og ønsker seg oppskrift.

Nattens dronning tenkte først bare å ta en "Skappel" og gi dere denne håndskrevne kladden opp ned.... harddisken min er så full at jeg får ikke redigert den :-D


Men underveis på X antall lykter har jeg endret litt på oppskriften for å få bunnen flatere og tallene til å gå opp i ruter og vifter, derfor kommer en bedre versjon i eget innlegg ganske fort her: http://nattensdronning.blogspot.no/2012/11/oppskrift-pa-heklet-lykt.html.

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...